Jahrgang 2011/12

Colin Pizziol

Sven Tröndle

Mathias Schill

1. Spieltag: SC Eichstetten - FC Bötzingen 3:0 (2:0)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Tore: 1:0 D. Lehmann (5. Min), 2: D. Lehmann (15. Min), 3:0 D. Lehmann (65. Min)

Besond. Vorkommnisse: T. Danzeisen Gelbe Karte (80. Min)

Aufstellung: Richter – Gümüssuyu, Holzleiter, Kemmer, Braunwarth – Götz (67. Min: Schill), Schmidt, Baumer (67. Min: Köhl), Meier, Erschig (77. Min: Almeida) – Lehmann

Sonntag, 19.11.2023